Pig & Hen lanceert NAVARCH roestvrijstalen manchet collectie

2021-12-23 01:17:26 By : Mr. Gary Yan

Pig & Hen bevindt zich al vijf jaar op zee. Onze eindeloze reizen kunnen vermoeiend zijn van tijd tot tijd en we begonnen te verlangen naar de warmte van het land. De zoutige ogen van een scheepvaarder kunnen je rare dingen laten zien.

Dus tegen de tijd dat we zeemeerminnen begonnen te zien, moesten we terug naar het land. We spoelden aan op zoek naar iets nieuws, iets wat we nog niet eerder hadden gezien. In de zoektocht naar nieuwe energie, een frisse wind door onze oude, toegetakelde geesten.

We vonden een sterke, jonge geest: een nieuwe leider.

Deze leider, die de leiding neemt over alle kapiteins, wordt herkend door zijn stalen armband. In deze stalen armband ligt onze ware identiteit, het zeil touw waarmee wij onze armbanden met de hand maken.

Dus kapiteins, wij stellen met trots onze nieuwe leider aan jullie voor: NAVARCH – De leider van alle kapiteins, de Capo di tutti capi; the baas der bazen. Je kan de ware leider herkennen aan zijn roestvrij stalen armband, gesmeed met bloed, zweet en tranen van zijn familie, vrienden en vijanden.

Deze site gebruikt cookies om persoonlijke advertenties te bieden en gebruik te analyseren. Door verder te surfen gaat u akkoord met het gebruik van cookies..