Gigabyte zet full-color-LCD-display in voeding van 1200 watt - Hardware Info

2022-05-29 15:22:53 By : Ms. Amanda Du

Gigabyte heeft een nieuwe voeding geïntroduceerd, genaamd de GP-AP1200PM. Zoals de naam al suggereert is het een model van 1200 watt. Opvallender is dat hij een geïntegreerd display heeft, waarmee hij bovendien de varianten van de concurrentie overtreft.

Een geïntegreerd display in een voeding is tegenwoordig geen primeur meer. Asus heeft de ROG Thor 1200W (review), en Cooler Master heeft ook een model. Gigabytes model heeft echter een digitaal display dat veel meer kan dan wat getallen en gifs weergeven. Via Gigabytes software kun je namelijk ook zelfgekozen, full-color afbeeldingen, tekst en zelfs mp4's laten zien. Vermoedelijk zal het een 8-bit paneel zijn, het formaat en andere specificaties zijn niet bekend.

De modulaire kabels zijn zwart en plat, helaas zal het niet gaan om gevlochten kabels. Voor een atx-voeding is hij met een lengte van 160 millimeter relatief compact. Met de platinum-efficiëntie en ventilator van 140 millimeter zal hij bovendien behoorlijk stil zijn. Over geluidsproductie zegt de fabrikant helaas niets, en ook is er nog geen informatie over de adviesprijs, garantie en de beschikbaarheid.